Translate

domingo, 3 de julio de 2016

LA RECERCA DEL FLAMENC



Ahir, com ja vaig dir que faria, vaig anar a la presentació, que feren a Ses Salines, del llibre: "La recerca del flamenc" de: Sebastià Portell, Jaume C Pons Alorda i Joan Todó, amb pròleg d' Andreu Sobirats de l' editorial: La breu edicions.



Va ser a l' Església Vella, un espai cedit per l'ajuntament, quasi sempre per fins culturals. Malauradament, el so, com altres vegades, va ser un handicap. Però la bona disposició dels oradors, va fer que aquest fet quedàs una altra cop com una anècdota.
Parlant de la presentació...
Signant el llibre

Equests tres autors, joves talents de la literatura catalana, foren convidats l’any passat a fer una estada d’ una setmana a un casal al Delta de l’Ebre, per escriure cada un una història.

A tots tres els va encantar la idea i sols una hora després de ser convocats, ja havien acceptat.

Des de l’editorial, no els imposaren res; ni temàtica, ni nombre de personatges, res... Es veu que l’ambient, els va fer molt introspectius i cada un, sense haver-se posat d'acord prèviament, va escriure un relat d'un sol personatge. Així sorgiren tres històries molt diferents, inspiradess per distintes vivències i distintes situacions personals.
Pel que pareix, a cada un d’ells el podem reconèixer dins el seu relat.

Jo, he de dir que: tot i que tenc moltes ganes de començar-lo, encara no ho he pogut fer. El vaig comprar ahir mateix...



El que sí us puc assegurar, és que hi ha veus que diuen que des de que aquest llibre va sortir a la venda l’octubre passat, ha sorgit una febre rabiosa per tot allò relacionat amb els flamencs, tot i que els tres autors encara no n’han pogut trobar cap, ni al Delta de l’Ebre ni a ses Salines, dos llocs on, per altra banda, sempre n’hi ha...



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escribe tu comentario